Vores klinik og værdier

Stressfri klinik for kaniner | Kaninklinikken

Stressfrie rammer

Rammerne for klinikken er sat for at kunne tilbyde en oplevelse for dyrene, som er mest mulig stressfri. Af samme grund har vi særlige konsultationsrum til hver dyreart. Vi er det første og eneste sted i Danmark, som kan kaldes for en ”Kaninvenlig klinik”.

Klinikken fungerer som en dyreklinik for hund og kat, samt som et henvisningshospital for kaniner og gnavere. Vi modtager derfor kaniner fra hele landet – samt fra eksempelvis Grønland.

Når du træder ind ad døren i vores rolige omgivelser, med naturlig plantevæg og akvarie, vil du blive modtaget af smilende personale. Derefter vil du blive anvist til at tage plads i den afdeling i receptionen, som omhandler netop dit kæledyr. Her vil det være muligt at placere transportkasser med henholdsvis katte, kaniner og gnavere på hylder eller reoler, for at minimere den angst der opstår, når disse arter står på gulvet.

Kaninklinikken
Her ses vores reception.
Her ses chefdyrlæge Katie og en sød patient.

Personale

Alle medarbejdere på klinikken er håndplukket ud fra deres ekstraordinære interesse indenfor kaniner (og andre eksotiske dyrearter). Du er derfor altid i trygge hænder uanset hvem i klinikken du og din kanin måtte møde.

Vores personale får løbende opdateret deres viden vha. kurser og efteruddannelse. Vores medarbejderes kompetencerne betyder at vi kan tilbyde al behandling af kaniner – lige fra almindelige konsultationer, sundhedstjek og vaccinationer, intern medicin, ultralydsscanning, bløddelskirurgi, knoglekirurgi inkl. øreoperationer samt livsreddende akutmedicin.

Du kan læse meget mere om vores personale og deres forskellige kompetencer her på vores anden hjemmeside (linket åbner i en ny browser).

Hvis du har spørgsmål til vores medarbejdere er du altid velkommen til at give os et kald på + 45 44 22 22 26, eller sende os en mail på info@dyrlaegehusetfarum.dk .

Vores serviceniveau er én af vores mærkesager. Vi stræber hele tiden på at blive bedre – og på at give vores klienter og patienter den bedste service fra start til slut. Du er derfor altid mere end velkommen til at komme med feedback på din oplevelse hos os.