Vores klinik og værdier

Stressfri klinik for kaniner | Kaninklinikken

Stressfrie rammer

Rammerne for klinikken er sat for at kunne tilbyde en oplevelse for dyrene, som er mest mulig stressfri. Af samme grund har vi særlige konsultationsrum til hver dyreart. Vi er en af de få steder i Danmark, som arbejder på at være en ”Kattevenlig klinik”, og ikke mindst det første og eneste sted i Danmark, som kan kaldes for en ”Kaninvenlig klinik”.

Klinikken fungerer som en dyreklinik for hund og kat, og som et henvisningshospital for kaniner og gnavere.

Når du træder ind ad døren i vores rolige omgivelser, med naturlig plantevæg og akvarie, vil du blive modtaget af smilende personale og derefter blive anvist til at tage plads i den afdeling i receptionen, som omhandler netop dit kæledyr. Her vil det være muligt at placere transportkasser med henholdsvis katte, kaniner og gnavere på hylder eller reoler, for at minimere den angst der opstår, når disse arter står på gulvet.

Her ses chefdyrlæge Katie i gang med en konsultation af den søde kanin Ella. Samtidig sættes ejeren sat ind i vigtigheden af korrekt slid af kaninens tænder.

Vi tilbyder almindelige konsultationer, sundhedstjek samt vaccinationer, og vi ved, hvor særlig vigtigt det er, at de helt unge kæledyr får en rigtig god og rolig start hos dyrlægen. Vi afsætter derfor altid særlig meget tid til disse patienter. Men husk, at uanset dyrets alder er det altid en god idé, at arbejde på at undgå dyrlægeskræk. Hos os er det derfor altid muligt, at kigge forbi klinikken med sit kæledyr, for at få en godbid og lidt klap og kæl (der kan dog forekomme lidt ventetid, hvis du ikke har ringet i forvejen).

Vores serviceniveau er atter én af vores mærkesager. Vi stræber hele tiden på at blive bedre – og på at give vores klienter og patienter den bedste service fra start til slut. Du er derfor altid mere end velkommen til at komme med feedback på din oplevelse hos os.

Introduktionsvideo