Forsikring

Stressfri klinik for kaniner | Kaninklinikken

Sygeforsikring – hvorfor?

Uanset hvor godt vi passer på vores dyr, så bliver de nogle gange syge. Udover at det kan være en følelsesmæssig påvirkning af som ejer, så er det desuden en økonomisk belastning. For livsreddende behandling hos dyrlægen, udfærdigelse af diverse undersøgelser (urinprøver, blodprøver, røntgenbilleder, væskebehandling) koster penge. Og selvom vores kæledyr helt sikkert ikke gør det med vilje, så bliver de også ofte syge efter normal åbningstid. Hvilket betyder der kommer et vagttillæg på dyrlægeregningen. 

Rigtig mange tilstande kan behandles, men nogle gange skal dyrlægen have hjælp til at stille en diagnose. Her kommer undersøgelserne ind i billedet. 

Uden en specifik diagnose – eller en stærk mistanke om en specifik diagnose/sygdom, så bliver behandlingen ikke målrettet godt nok. Derfor er det så vigtigt med grundige undersøgelser. 

Det er altid en overvejelse om man har råd til en specifik behandling og dyrlæger har stor forståelse for, at man ikke nødvendigvis har flere tusinde kroner at trække ud af kontoen. Her kommer sygeforsikringen ind i billedet. 

Når uheldet er ude

En sygeforsikring hjælper med at betale de uforudsete udgifter når vores kæledyr bliver syge. 

Det gør det nemmere for os at sige ja tak til en livsvigtig behandling som giver vores kæledyr en bedre mulighed for helbredelse. Samtidig kan det også i nogle tilfælde hjælpe os med at træffe den hårde beslutning om at sige farvel til vores elskede dyr fordi prognosen er dårlig og sygdommen ikke kan kureres. 

Der er mange selskaber der sygeforsikrer kæledyr, man kan altid starte med at ringe til det selskab man har sine andre forsikringer hos, for at høre hvad de kan give af tilbud og ellers er vi på klinikken behjælpelige med at finde en løsning til netop dit kæledyr. 

De fleste selskaber har desuden ekstra fordele hvis man forsikrer sit dyr tidligt – hvis man har mulighed for det. Visse selskaber tilbyder også direkte skadesrefusion eksempelvis ved planlagte større indgreb indenfor normal arbejdstid.

I er altid velkomne til at kontakte os hvis I har spørgsmål angående forsikring.

Hannibal der har fundet en lækker gren