Har du hørt om Bunny Grow?

Stressfri klinik for kaniner | Kaninklinikken

Bunny Grow producere og leverer en helt ny og unik form for organisk gødning i Danmark, nemlig gødning fra kaniner! 

Men hvorfor gødning fra kaniner?

Kaningødning er effektivt, organisk, miljøvenligt, lugtfrit og nemt at bruge. Gødning fra kaniner indeholder essentielle primære, sekundærer og sporingsnæringstoffer som giver en eksplosiv vækst til alle slags planter som skal have gødning.
Næringstofsindholdet i kaningødning er endda fire gange højere end indholdet af næringsstoffer i ko- og hestegødning, og det er dobbelt så højt som i hønsegødning og har også højere næringstofindhold end grisegylle. Fik vi nævnt det at kaningødning også er lugtfrit? Så du kan uden bekymring anvende alle produkterne indendørs.

Bunny Grow har et bredt udvalg af forskellige gødninger så du har en gødning til hvert formål. Gødningerne er endda blended til pulver, så du kan få mere for pengene og få resultaterne hurtigst muligt.Hovedråvarerne kommer fra danske kæle-frikaniner fra private ejerer rundt omkring i Danmark! Dvs. ingen kaniner i kritiske små burer. Bunny Grow tror på at glade kaniner levere den bedste gødning. 

Bunny Grow samarbejder med bla. Kaninværnet! 
For hvert produkt de sælger, donere de 1kr til kaninværnet i kampen for kaninernes velvære og rettigheder.

Du kan læse meget mere om Bunny Grow’s leverandører, samarbejdspartnerer, vision, produkter og historie her: Bunnygrow.dk