Vores ydelser

Priser

På klinikken er det af høj prioritet at kaninerne bliver bedøvet så skånsomt som muligt, da det er vigtigt at de hurtigt kommer på fode igen og begynder at spise.
Vi har det nyeste røntgenudstyr så vi har billeder af højeste kvalitet til at bedømme dine kaniners sundhed.
Alle priser inkluderer smertestillende givet på klinikken, men skal patienten have smertestillende medicin med hjem tillægges det prisen, afhængigt af patientens behov og vægt.
Alle vores priser bliver jævnligt efterset og tilpasset.

Konsultation 625kr
Udvidet konsultation (40min) 930kr
Sundhedsundersøgelse og vaccination
(Vaccinetillæg skal tillægges prisen afhængigt af kaninens behov)
605kr
Sundhedsundersøgelse og vaccination af anden kanin
(10% rabat gives til anden patient)
Vaccinetillæg skal tillægges prisen afhængigt af kaninens behov
544kr
Sundhedsundersøgelse og vaccination af tredje kanin og derefter
(15% rabat gives til tredje patient og derefter)
Vaccinetillæg skal tillægges prisen afhængigt af kaninens behov
514kr
Standard operationer
Bemærk prisen omfatter IKKE forundersøgelsen (315 kr) eller den medicin dyret skal have med hjem.
Kastration (præscrotalt)1050kr
Kastration (kryptochid eller abdominal)1350kr
Sterilisation OVE
(Kun æggestokke fjernes. Kanin under 6 måneder uden forandringer)
1800kr
Sterilisation OVH
Både æggestokke og livmoder fjernes
1950kr
Tandbehandlinger
Fjernelse af fortænder
(spørg ind til hvad dette indebærer)
Fra 3950kr
Tandrasp af kindtænder1190kr
Beskæring af fortænder i sedation750kr
Tandrøntgen af allerede bedøvet dyr650kr
Aflivning
Aflivning
Hvis kaninen skal kremeres skal dette tillægges i prisen
675kr
Donation til undervisning250kr
Diverse
Negleklip125kr
Klippekort til negleklip (10 klip)
(Spar 450kr)
850kr
Tandtjek
(4 uger efter første besøg)
315kr
Kontrol (10min)315kr
Telefonkonsultation med recept315kr
Receptfornyelse70kr
Udleveringshonorar 70kr
ID-chipmærkning og registrering i relevant register440+125kr
Gebyr for direkte skaderefusion 315kr
Fremsendelse af dokumenter, journal eller andet billedmateriale315kr
Indlæggelse og udkørsel
Udekørende sygebesøg eksklusive kørsel, minimum615kr
Kørsel pr. kilometer (efter aftale) 6kr
Dagsindlæggelse ved sygdom i dagtimerne
(man-fre 7:30-17)
315kr
Natindlæggelse ved sygdom
(man-fre 17-7:30)
2095kr
Når kaninen skal i anæstesi

Nogle  gange kan det ikke undgås at vores dejlige kæledyr skal i bedøvelse for at få lavet en procedure. Det kan være noget som er opstået akut, eller noget man selv har bestilt for bedre at kunne holde kæledyret sundt og raskt. Anæstesi (en sedation eller en bedøvelse) vil derfor gøre det muligt at dyrlægen kan udføre det som skal ske, uden at dyret bliver smertepåvirket eller stresset.
På Dyrlægehuset Farum har vi valgt at fokusere på dette område som en af de vigtigste emner overhovedet. Det er alt afgørende at vi som team fokuserer på rutiner og videreuddannelse indenfor dette felt. Vores dyr skal have det godt hele vejen igennem og også bagefter. Vi bruger de meste moderne bedøvelsesmetoder og overvågning til vores kæledyr. Vi dokumenterer hvad dyrene har fået og hvordan de har reageret, så vi kan give den bedste oplevelse til vores dyr. Det er ligeledes vigtigt for vores internt kvalitetssikring.
Vi sørger for at dyrene er mødte i stressfrie rammer, hvor der er ro og fokus på ethvert dyr.  Vores dyr bliver dækket efter behov med forskellige slags smertestillende, så vi kan tillade os at bruge mindre bedøvelse. Dette er afgørende for hvor godt dyrene ligger i bedøvelse og hvor hurtigt de er ”ovenpå” igen efter proceduren, og hvor godt de heler efter deres procedure.
På Dyrlægehuset Farum bliver dyrene kontinuerligt overvåget og har tilførsel af ilt under hele proceduren.
Dyrene får også tildelt ilt før de bliver lagt nede i bedøvelse: ”præ-oxygenering”, som hjælper på at opretholde det højeste ilt-mætning af blodet, for at støtte kroppen bedste muligt.
Alle vores dyr får lagt et venekateter i forbindelse med en sedation eller en bedøvelse, så vi har en sikker adgang til blodbanen.
Dyrene bliver lagt på et blødt lejde med tæpper og varmepuder og et varmetæppe, da det er ekstremt vigtigt at opretholde kroppens normale temperatur under anæstesi, for bedre at opretholde blodtrykket og forsyningen af blodet til alle organer. Ligeledes hjælper det kæledyret at komme hurtigt ovenpå bedøvelsen. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at tilføje endnu mere varme i form af vores moderne Bair hugger.
På Dyrlægehuset Farum monitorer vi de livsvigtige parameter mens vores dyr ligger i bedøvelse. Der monitoreres på ilt mætningen af blodet, puls, respirationsfrekvens, kuldioxid niveau i blodet, blodtryk, og temperatur.
Dyrene som skal igennem en længerevarende procedure (såsom tandrens eller sterilisation) eller har et behov for dybere bedøvelse får ilagt et tubus for at vi kan sikre frie luftveje og tilføre det nødvendige blanding af anæstesigas og ilt for at sikre den rette dybde af anestesien.
Under alle vores procedurer som varer mere end 30 minutter, eller hvis kæledyret har et specielt behov (alder, nyre eller lever status) bliver der tilføjet intravenøst væske, for bedre at opretholde blodtrykket til organerne, for at tilføje det væske som kæledyret ville normalt have behov for til vedlighold af kroppens funktionerne og for at hjælpe dyret komme hurtigere ovenpå efter bedøvelsen. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at tilføje varme til det intravenøst væske, og det gøres med vores moderne væskevarmermaskine.
Der er altid en risiko ved at lægge et levende dyr i anæstesi, men med disse fornævnte forudsætninger og rutinerne på Dyrlægehuset Farum, sikre vi os de bedste mulige betingelser for en god og sikker bedøvelse af vores kæledyr.