Om os

Personalet på Kaninklinikken har alle erfaring og interesse i kaniner samt deres sundhed og velvære.

Dyrlæge i farum
kanindyrlæge
kaninklinik
Katie Svane Lindhe
Dyrlæge i farum
kanindyrlæge

BSc Zoology 1999, DVM (dyrlæge) 2006.
Katie varetager alle store operationer og tandarbejde, samt behandlinger på klinikken. Desuden er Katie den daglige leder.
Efter 16 års erfaring med faget, ligger hendes styrker i at se kæledyret i sin helhed, for bedre at sørge for den optimale sundhed for dyret og den bedste løsning for ejeren.
Katie har arbejdet som dyrlæge i mellemstore smådyrspraksis i hovedstadsområdet de sidste 13 år. Operationsarbejde, tandoperationer og medicinske udredninger er hendes store interesseområder indenfor alle dyrarter: hund, kat, kanin, og gnavere.
Katie har ligeledes en speciel interesse i, at sørge for at vores dyr og ejere får så stressfri en oplevelse hos dyrlægen som muligt, og derfor har hun valgt at starte Dyrlægehuset Farum, for at tilbyde andre rammer til vores dyr: i en stressfri klinik.
Katies mål er medarbejdernes trivsel og efteruddannelse for at kunne være det mest fagligt stærke team, for bedre at kunne pleje, rådgive om og behandle vores patienter.
Privat bor Katie med sine to børn på 9 og 12 år, og sin kæreste.
Katie hjælper mange adoptionskaniner i store løbegårde i haven, samt høns som lægger æg i spændende farver (chokoladebrun, turkise og olivengrønne) ikke at forglemme vagtler, undulater, to akvarier og familiens dejlige kat Simba, på 16 år.

Tine Hvass Nielsen
Dyrlæge i farum
kanindyrlæge

DVM (Dyrlæge), uddannet ved Københavns Universitet SUND i 2018.
Tine har siden hun blev uddannet som dyrlæge arbejdet som vikar flere steder bl.a. Herlev dyreklinik og Dyrlægegården i Hundested.
Tine nyder de daglige konsultationer med stor variation i patienter. Hun har faglig interesse i bløddelskirurgi og sygdomme hos kaniner, og ønsker at videreuddanne sig inden for disse områder. 
Privat bor hun med sin mand, 2 børn på 0 og 3 år og 2 katte på 13 år.
Tine er pt. På barsel, men er til at finde på klinikken fra april 2020.

Katrine Terp-Tran
Dyrlæge i farum
kanindyrlæge

Katrine er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2018, og har altid haft en stor passion for arbejdet i klinisk praksis. Katrine er vokset op, omgivet af heste og masser af katte, og har derigennem fået en helt særlig interesse for især katte. I de senere år har arbejdet med kaniner og mindre husdyr vundet ind, og Katrine har derfor skiftet jobbet i en blandet praksis, ud med det mere specialiserede arbejde i smådyrspraksis som vi foretager her i Dyrlægehuset Farum.
Katrine har en bred faglig interesse indenfor intern medicin og kirurgi, men af særlige lidenskaber kan nævnes kardiologi, urologi samt inflammationsmarkører, hvoraf sidstnævnte var emnet hun skrev speciale om på studiet.
Privat bor Katrine i en lejlighed i Vanløse sammen med sin mand og deres lille datter, og trives med at tingene foregår i højt gear, samtidig med masser af bolde i luften. I sin fritid elsker Katrine at gå på opdagelse med familien, oftest med sin datter på ryggen i en spraglet vikle eller i løbevognen når det skal gå ekstra stærkt. At være aktiv er en stor del af Katrines liv, og interesserne har derfor været mange herunder ridning, gymnastik, snowboarding og voltigering (gymnastik på hesteryg).

Cæcilie Oxholm-Priem
Dyrlæge i farum
kanindyrlæge

Cæcilie er 4.års dyrlægestuderende, som altid har haft en stor kærlighed for dyr. Efter gymnasiet fik hun sit første job på en smådyrklinik, og glæden for arbejdet med patienter såvel som klienter er kun vokset siden da.
Hun har en bred interesse indenfor både kirurgi og intern medicin, og med en spirende interesse for især kaniner og gnavere.
På klinikken hjælper Cæcilie med sygeplejearbejde, omsorg for de indlagte patienter, monitorering og assistance under operationer, laserbehandling, og i konsultationerne.
Du møder Cæcilie også i receptionen ved bestilling af tid, rådgivning omkring sygepleje, og salg af foder og dyreartikler.
Privat er Cæcilie for nyligt flyttet til Frederiksberg med sin kæreste og sin dværgkanin. Hendes fritid bruger hun desuden på sine heste, hvor hun er aktiv indenfor akademisk ridekunst, og så er Cæcilie frivillig dyreredder for Dyrenes Beskyttelse.

Cecilie Petersen
Dyrlæge i farum
kanindyrlæge

Cecilie er 4.års dyrlægestuderende og har gennemført bacheloren i Veterinærmedicin i 2019, og er nu i gang med kandidaten.
Hun stræber hele tiden efter at udvikle sig og har blandt andet være på et ophold på et dyrehospital i Rumænien for at forbedre både sine egne færdigheder, men også velfærden for gadehunde og -katte.
Cecilie er fra Albertslund, men bor i Vanløse.
Hun har interesse for særligt kaniner og har selv to af slagsen, Poe og Sasha.
Cecilie er også interesseret i heste og rider i sin fritid.

Julie Koed Aasted

Julie er 5. års dyrlægestuderende, og har siden hun var lille ville være dyrlæge. Hun har interesse for både kirurgi, intern medicin og adfærd og er derfor ved at uddanne sig til hundetræner.
Julie har i løbet af de sidste par år assisteret dyrlægerne på Herlev Dyreklinik i konsultationerne og i operationsrummet.
Privat bor Julie i Herlev med sin kæreste og deres hund. I sin fritid rider hun travheste, samt er instruktør i en hundeklub.

Ina Christiansen
Dyrlæge i farum
kanindyrlæge

Du møder Ina i receptionen hvor du bestiller tid. Hun står for salg af foder og dyreartikler, og tager imod dig og dit kæledyr med et stor smil og kyshånd.
Ina er opvokset med alle slags dyr og hun har en kæmpe kærlighed til dem, og en drivkraft for at gøre det bedre for dem.
Ina har været frivillig medhjælper hos Kattens Værn, hvorfra hun adopterede sin kat Pirlo.
Hun er passioneret i sit kamp for dyrevelfærd; som hun har været aktiv ved i over 10 år.
Derudover hjælper hun også Dyreklinikken med marketing på facebook og Instagram.